فاکتورهای تعیین قیمت یونولیت

فاکتورهای تعیین قیمت یونولیت را بررسی می کنیم تا بدانیم که چه عواملی موجب تفاوت قیمت این محصول در بازار یونولیت شده است.

اگر قصد خرید یونولیت را داشته باشید و مدتی در جستجوی آن باشید، متوجه می شوید که تفاوت قیمتی زیادی میان یونولیت های مختلف موجود در بازار و یا عرضه شده از سوی مراکز فروش مختلف وجود دارد. احتمالاً برایتان جای سؤال خواهد شد که این اختلاف قیمت به چه دلیل یا دلایلی می باشد.

خدمت مخاطبان گرامی عرض کنیم که اختلاف قیمت انواع یونولیت در برندها و انواع مختلف کاملاً طبیعی است. زیرا عوامل زیادی در تعیین نرخ این محصول مؤثر هستند که در این مطلب به بررسی چندین مورد از آنها می پردازیم:


مواد اولیه مصرفی

یکی از فاکتورهای تعیین قیمت یونولیت ، مواد اولیه مصرفی آن می باشد. ایرانی یا چینی بودن مواد اولیه در کاهش یا افزایش نرخ این محصول مؤثر است. اگر مواد اولیه به صورت کره ای باشد، حتماً نرخ یونولیت چندین درصدی افزایش پیدا خواهد کرد. کیفیت یونولیت یا پلاستوفوم به شدت متأثر از کیفیت مواد اولیه آن می باشد. تولیدکنندگان محترم یونولیت هر یک از مواد اولیه ایرانی یا خارجی در سطح کیفی گوناگونی استفاده می کنند و این مسئله سبب می شود که نرخی که آنها برای یونولیت های تولیدی خود می گذارند، متفاوت باشد. استفاده از مواد اولیه مرغوب و باکیفیت حتی به قیمت بیشتر تمام شدن هزینه کلی ارزشمند می باشد.


تاریخ انقضا یونولیت

یکی دیگر از فاکتورهای تعیین قیمت یونولیت این است که این محصول دارای چه تاریخ مصرف یا تاریخ انقضایی می باشد. کارخانه ها معمولاً تاریخ مصرف یونولیت را شش ماه پس از تاریخ تولید آن مشخص می کنند. البته تاریخ مصرف و انقضای یونولیت به عواملی مانند چگونگی نگهداری از آن در مدت زمان دپو یا انبار بستگی دارد و دقیقاً آن تاریخی نیست که از سوی تولیدکننده مشخص می شود. اگر شرایط نگهداری از یونولیت خوب و عالی باشد، ممکن است یونولیت تا مدتها بعد قابل استفاده باشد. هر چه یونولیت به پایان تاریخ انقضای خود نزدیک شده باشد و در انبار تولیدکننده مانده باشد، با قیمت پایین تری عرضه می شود.


فشردگی و چگالی، یکی از فاکتورهای تعیین قیمت یونولیت

یونولیت یا پلاستوفوم فشرده معمولاً از دانسیته 25 الی 40 برخوردار است. یونولیت معمولی از دانسیته زیر 12 برخوردار است و یونولیت نیمه فشرده دانسیته ای در محدوده میان این دو بازه دارد. هر اندازه که دانسیته یونولیت بالاتر برود، قیمت آن بیشتر برای خریدار تمام می شود. در کاربردهایی که نیاز به مقاومت و استحکام بیشتری است، حتماً باید یونولیت با دانسیته بالاتر را خریداری کرد که این مسئله طبیعتاً به اختصاص هزینه بیشتر نیازمند می باشد.


ابعاد یونولیت، یکی از فاکتورهای تعیین قیمت یونولیت

اندازه یونولیت به صورت مستقیم در تعیین قیمت آن اثر می گذارد. در واقع اگر فرمولی را برای تعیین نرخ این محصول مشخص کنیم، ابعاد یونولیت را باید در رابطه مستقیم با قیمت قرار دهیم. یونولیت هایی که برای کاربرد گوناگون تولید می شوند، ابعاد و اندازه مختلفی دارند و این مسئله سبب می شود که قیمت یونولیت متفاوت شود.

برای کاربردهای ساختمانی از یونولیت هایی با ابعاد بزرگ استفاده می کنند و به همین دلیل قیمت یونولیت ساختمانی بیشتر از دیگر از انواع یونولیت می باشد. برای کاربردهای بسته بندی معمولاً یونولیتی با ابعاد کمتر به کار می رود که این مسئله سبب می شود که قیمت یونولیت بسته بندی کمتر باشد. قیمت یونولیت هایی که بسیار ریز هستند مانند یونولیت حبه قندی و یونولیت چیپسی بر اساس وزن به صورت کیلویی محاسبه می گردد. به هر حال یونولیت هر گونه که حساب شود، باز هم محصول به صرفه ای است. اما دانستن فاکتورهای تعیین قیمت یونولیت خالی از لطف نیست.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد