چگونگی ثبت شرکت تعاونی

چگونگی ثبت شرکت تعاونی شاید در نگاه اول آسان باشد، اما نیاز به مجوز و تائیدیه های بسیاری دارد. احداث یک واحد تولیدی باعث ایجاد اشغال زایی بیشتر در منطقه می شود. برای قدم برداشتن در این زمینه باید راسخ و منطق باشید.

صاحبان شرکت می بایست تمام ریسک ها را به جان بخرند و در کنار برنامه ریزی برای تولید محصول، کار های اداری شرکت را انجام دهند. برای ثبت یک واحد کاری شاید دردسر های زیادی را متحمل شوید، اما در آخر به اهداف خود می رسید.

در ادامه درباره شیوه صحیح ثبت یک شرکت تعاونی صحبت می کنیم، با ما همراه شوید.

 

شرکت تعاونی چیست؟

در ابتدای مقاله چگونگی ثبت شرکت تعاونی، این حرفه از کسب و کار ها را به شما معرفی می کنیم. شرکت تعاونی به مفهوم مشارکت و همکاری اعضای در امور مختلف اشاره دارد.

این واحد به عنوان نهاد های اقتصادی غیرانتفاعی شناخته می شوند، که برای خدمت به نیاز های مشترک اعضا و تحقق اهداف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی تأسیس شده اند. این شرکتها می توانند در زمینه های مختلفی فعالیت داشته باشند. از جمله آن ها عبارتند از؛

1.  مصرفی: این شامل شرکت های تعاونی خرید (مثل؛ فروشگاه های تعاونی) است، که به منظور تأمین کالا ها و خدمات مورد نیاز اعضا تشکیل شده اند.

2.  تولیدی: این دسته از کسب و کار ها به منظور تولید کالا ها یا ارائه خدمات تولیدی با هدف توسعه اقتصادی و تأمین شغل برای اعضا ایجاد می شوند.

3.  خدماتی: مقاله چگونگی ثبت شرکت تعاونی، شما را از قدم برداشتن در این راه مطمئن می کند. این گروه از مشاغل در زمینه های خدماتی مانند؛ بیمه، مسکن، اعتباری و... نیز فعال هستند.

4.  کشاورزی: این گروه از واحد های کشاورزی در جهت حمایت از کشاورزان و ارائه خدمات مشترک به آن ها احداث شده اند.

شرکت های تعاونی بر اساس اصول اعضای برابر، مشارکت آزاد، مدیریت دموکراتیک، محدودیت انحصار و تأمین نیازهای اجتماعی و اقتصادی اعضا به صورت مشترک و تعاونی عمل می کنند.

برای ثبت شرکت تعاونی چه باید کرد؟

مقاله چگونگی ثبت شرکت تعاونی، یک راه برای مشارکت در میدان های اقتصادی پیشنهاد می دهد. واحد های تولیدی و خدماتی باید برای رسیدن به موفقیت های روز افزون از نظر دولت، شناخته شده باشند.

اولین قدم برای کارآفرینی، ثبت شرکت است. این فرآیند با این که زمان بر و هزینه بر می باشد، اما اعتبار شما را در جامعه تضمین می کند. برای ثبت شرکت تعاونی خود، طبق مراحل زیر پیش روید؛

·         تشکیل جلسه تشکیل شرکت: ابتدا باید یک جلسه برگزار کنید. در این جلسه، اساسنامه شرکت تهیه و تصویب می گردد و اعضا نیز مدیران و اعضای هیئت مدیره را انتخاب می کنند.

·         تهیه اساسنامه: مقاله چگونگی ثبت شرکت تعاونی، یک راهکار برای شناخت مسیر موفقیت است. اساسنامه واحد کاری شما شامل مواردی مانند؛ نام و آدرس شرکت، هدف و اهداف شرکت، حقوق و وظایف اعضا، ساختار مدیریتی، روش های تصمیمگیری، مقررات مالی و سایر موارد قانونی مرتبط می باشد.

 

·         تنظیم و امضاء موارد ثبتی: اسنادی مانند؛ درخواست ثبت شرکت، اساسنامه، نامه ای که اعضا به منظور ثبت امضاء کرده اند و دیگر اسناد مورد نظر برای ثبت در دفتر اسناد و ثبت شرکت.

·         پرداخت هزینه های ثبت: هزینه های مختلف نظیر؛ مالیات و هزینه های دفتر ثبت شرکت را پرداخت کنید.

·         ثبت شرکت: با ارائه تمامی اسناد و پرداخت هزینه ها، واحد تولیدی یا خدماتی شما در دفتر ثبت شرکت های کشور اضافه می شود و یک شماره ثبت دریافت می کنید.

·         اخذ مجوزهای لازم: مقاله چگونگی ثبت شرکت تعاونی در مقاله پیش رو، توضیح دادیم. بسته به نوع فعالیت شرکت تعاونی نیاز به اخذ مجوز های خاصی دارید. از جمله آن ها می توان به؛ مجوز تأسیس، مجوز فعالیت اقتصادی، مجوز بهره برداری و... اشاره کرد.

·         ثبت شرکت در سازمان های مربوطه: می بایست شرکت خود را بنابر نوع فعالیت در سازمان های مرتبط مثل؛ سازمان تعاون، سازمان امور مالیاتی، سازمان بهزیستی و... ثبت گردانید.

 

سخن پایانی

چگونگی ثبت شرکت تعاونی، سخت است، اما به تمام دردسر هایش می ارزد. برای ثبت صحیح شرکت در کشور از کارشناسان هخامنش کمک بگیرید. آنان با پذیرش امور دفتری و مالیاتی شرکت، کمی از سنگینی مسئولیت های شما کم می کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد