معرفی انواع سقف کاذب

سقف کاذب را معمولا در طراحی داخلی دکوراسیون مدرن به کار می برند. ساختار سقف های کاذب به گونه ای است که می تواند تاسیسات و تجهیزاتی را که در سقف به کار رفته است را پنهان کند. در کنار این موضوع این نوع سقف ها کاربرد زیادی در کاهش مصرف انرژی و زیبا سازی فضا را بر عهده دارند. در ادامه قصد داریم به بررسی این نوع سقف ها بپردازیم. برای آشنایی بیشتر با انواع سقف کاذب همراه ما باشید.

 

آشنایی با انواع مختلف سقف های کاذب

سقف های کاذب در انواع مختلفی هستند که به معرفی برخی از نمونه های آن خواهیم پرداخت.

§         رابیتس

یکی از قدیمی ترین انواع سقف کاذب که در ایران به کار می رود رابیتیس است. این مدل از سقف کاذب شباهت زیادی به کناف دارد با این تفاوت که روش نصب آن با کناف متفاوت می باشد. مدت زمانی که برای نصب رابیتس نیاز است تقریبا متوسط است نه زیاد کوتاه نه چندان بلند است.

§         کناف

یکی دیگر از سقف های کاذب شناخته شده و پرکاربرد در صنعت ساخت و ساز کناف می باشد. این سازه ها در بین افراد محبوبیت بالایی دارد. برای نخستین بار کناف توسط یک کمپانی آلمانی با همین نام تولید شده است. کناف ها در دو نوع ساده و طرحدار هستند. ساختار این نوع سقف ها به صورت پنل های گچی می باشد که به صورت پیش ساخته به همراه سازه های فلزی ساخته می شوند.

مرحله نصب کناف بسیار ساده است و در مدت زمانی کوتاهی نصب می گردد. کناف را می توانید در فضاهای مختلفی به کار ببرید این مدل سقف کاذب در مدل ها و نمونه های متنوعی وجود دارد.

§         سقف کاذب چوبی

یکی دیگر از انواع سقف کاذب که در ایران رایج است، سقف های چوبی کاذب هستند. استفاده از این نوع سقف باعث می شود که فضای دکوراسیون شما سرشار از حس گرما و انرژی شود. با استفاده از نورپردازی زیبایی این سازه ها چند برابر می شود. سقف های چوبی یا ام دی اف را می توانید به عنوان جاذب صوتی و حرارتی ، رطوبتی جهت کاهش مصرف انرژی به کار ببرید.


§         سقف کاذب آلومینیومی

سقف های کاذب آلومینیومی یکی دیگر از گزینه های سقف کاذب هستند که از ظاهری یکپارچه و هماهنگ برخوردار می باشند. این نوع سقف کاذب دارای مقاومت زیادی در برابر فشار و ضربه، تغییرات دمایی دارد. برای عایق سازی سقف های آلومینیومی از پشم و شیشه کمک می گیرند. از دیگر ویژگی های این نوع سقف عمر بالای آن ها و قابلیت عایق بودن آن ها می باشد.این مدل سقف از قیمت نسبتا بالایی برخوردار است.


§         سقف اکوستیک

یکی دیگر از انواع سقف کاذب نوع اکوستیک آن می باشد. این مدل سقف ها به عنوان بهترین عایق های صدا شناخته می شوند، از همین روی در بین کاربران محبوبیت زیادی را کسب کرده است. سازه های آکوستیک به راحتی نصب می شوند و نور را به راحتی از خود عبور می دهند. این نوع سقف را برای کاهش آلودگی های صوتی در فضاهای مختلف طراحی کرده اند.

متریال های به کار رفته در سقف های آکوستیک به گونه ای هستند که قابلیت جذب امواج صوتی را دارند. این ساختار بی نظیر باعث می شود از انتقال صوت به مکان های دیگر جلوگیری شود. سقف های آکوستیک در سه نوع یکپارچه، مشبک و تایلی تولید می شوند.

 

سخن پایانی

در این مطلب به شکل مختصر به معرفی انواع سقف کاذب پرداختیم. سقف های کاذب به شکل پیش ساخته و در نمونه های مختلفی تولید می شوند. بنابراین لازم است در هنگام انتخاب این نوع سقف ها دقت لازم را به خرج داده و از مراکز معتبر نظیر آسمان فوم خرید نمایید. 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد