میکروپایل چیست؟

ما در طولِ این نوشتار از خود بدین سؤال شما که میکروپایل چیست؟ پاسخ خواهیم داد. در یک نگاهِ کلّی آن نیز یکی از بهترین شیوه های به‌سازی خاک محسوب می شود و به عنوانِ ا‍ِلمان مقاوم و باربر، به خاک افزوده می شود. اینگونه مقاومت خاک و بهبود رفتار آن اتفاق خواهد افتاد. با ما در ادامه این مطلبِ از خود در آسمان فوم همراه باشید.

قطعاً به شما توضیح خواهیم داد، که میکروپایل چه بوده و کاربردش در چه مواردی خلاصه می شود. البته شما عزیزان در صورتِ وجودِ سوالاتی بیشتر امکانِ تماس با ما را خواهید داشت.

با میکروپایل بیشتر آشنا شوید!

میکروپایل چیست؟ بهتر است، چنین بگوییم؛ که شمع هایی با قطر کوچک است! آن نیز با تزریق گروت به حالتِ اصطکاکی رفتار می کند. نیز از باربری قسمتِ انتهای شمع، به علّت ناچیز بودنش صرف نظر می گردد. برخی از شرکت ها در موقعیت هایی همانند؛ وجودِ خاک سست و ریزشی، وجود سازه یا برخی از محدودیت ها در دسترسی از ریز شمع ها تحت عنوان جایگزین برای شمع بتنی درجا بهره می گیرند.

حال هدفِ از انجام چنین کاری در ایجادِ اِلمان برابر فشاری، کششی، به منظور اصلاح پارامتر خاک و در پی آن افزایش گنجایش باربری آن می باشد. البته برای اجرای ریز شمع ها در موقعیت هایی خاص بنابر دلیل وجودِ محدودیت در دسترسی بایست تجهیزاتی ویژه وجود داشته باشد.

طراحی میکروپایل چگونه صورت می گیرد؟

حال که شما به خوبی با اینکه میکروپایل چیست؟ آشنا شدید، در ارتباط با روش طراحی آن با هم صحبت کنیم. محاسبات مهندسی آن بنابر نوعِ کاربری و شیوه رفتار صورت می گیرد. حال محاسبات فنی هم به هنگامی که هدفش به‌سازی پی ساختمان و پایدارسازی گود است، چون محاسبات شمع متداول خواهد بود.

در کل محاسبات آن بر سه پایه استوار خواهد بود، یکی طرح سازه ای دیگری کنترل بر پانچ و آخری طرح ژئوتکنیکی است. در طرح سازه ای محاسبات بنابر ظرفیت باربری ریز شمع ها بر دیوار فولادی، آرماتورها و دوغاب خواهد بود. در این روش می‌باید ضریب اطمینانش بالاتر از بار وارده به ریز شمع باشد.

در ژئوتکنیکی مقدار استحکام دور و اطراف ریز شمع در مقابل خاک اطرافِ خود بررسی می شود. حال ضریب اطمینان مقاومتی آن لازم است، که بالاتر از بار وارده باشد. کنترل بر پانچ هم به حالتی بوده که محاسبه ها بنابر کنترل استحکام میکروپایل در مقابل برش پانچ انجام می شود


اکنون شما اینکه میکروپایل چیست؟ را درک نموده و با طراحی آن به خوبی آشنا شده اید! درست است؟ ما در ادامه کاربردهایش را بررسی خواهیم کرد. پس همچنان ما را در این مطلب از آسمان فوم همراهی بنمایید!

کاربرد میکروپایل در چه مواردی خلاصه می شود؟

به همان شکل که بیان داشتیم، یکی از بهترین روش ها برای به‌سازی خاک میکروپایل خواهد بود. علاوه بر اینها در ساختِ پی سازه هم کاربرد شایانی دارد. با وجود آن مطمئن باشید، که استحکام پی سازه بیش از پیش می شود. از آن سوی که همه روزه ساختمان سازی در حال پیش روی است، نیز میکروپایل به عنوان یکی از بهترین روش ها به شمار می رود، بسیاری از محیط های علمی به جهتِ پیشرفت آن تحقیقاتی را در پیش گرفته اند‌‌‌.

با مزایای میکروپایل آشنا بشوید!

بعد از درک این مسئله که میکروپایل چیست؟ بهتر می باشد، در ارتباط با مزایای آن سخن بگوییم. پس در ادامه متن می خوانیم، که؛

·         برخورداری از امکانِ اجرای ساده و سرعت عمل بالا.

·         مقاوم تر شدنِ خاک بعد از عملیات کوبش ریز شمع ها.

·         کنترل میزانِ نشست خاک و انتقال بار به لایه های زیرین خاک.

·         به حداقل رسیدنِ لرزش ساختمان اطراف به دلیل انرژی کم حین کوبش.

·         مقرون به صرفه محسوب شدنِ میکروپایل به علّت استفاده حداقلی از مصالح ساختمانی.

·         و در آخر ضمن اینکه مزایای میکروپایل چیست؟ باید به ماشین آلات کوچک و جمع و جور ریز شمع اشاره کنیم. آنها به راحتی قابل جا به جایی خواهند بود.

سخن آخر

دوستان عزیز ما در طول این مطلب از خود در آسمان فوم به شما در ارتباط با میکروپایل ها گفتیم. اینکه ریز شمع هایی با قطر کمتر از سی سانتی متر می باشند. سرعت اجرایی بالایی دارد و برای انجام در ساختمان هایی آسیب دیده مناسب است. به همین خاطر هم می باشد، که در اقصی نقاط جهان اجرا شده و طرفداران بسیاری را به خود دیده است. به هرحال امیدواریم به خوبی با این موضوع که میکروپایل چیست؟ آشنا شده باشید. 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد