تولید یونولیت با چه دستگاهی انجام می‌شود ؟

تولید یونولیت با چه دستگاهی انجام می‌شود ؟ کیفیت و نوع دستگاه های بکار رفته برای تولید یونولیت، در کیفیت محصول نهایی اثرگذار می باشد.

یونولیت، محصول پرکاربردی است که همواره کاربردهای زیادی دارد و به تدریج صنایع گوناگونی پی به خواص و کارایی های این محصول می برند و از آن استفاده می کنند.


مواد اولیه در تولید یونولیت

این محصول را می توان نوعی پلیمر ترموپلاستیک دانست که در اصل از استایرن درست می شود. استایرن، هیدروکربنی می باشد که فرمول شیمیایی اختصاص یافته به آن، C6H5CH+CH2 می باشد که تولید آن وابسته به نفت خام می باشد. در پروسه تولید یونولیت، کربن و هیدروژن بسیار اثرگذار هستند. البته منظور این نیست که تنها کربن و هیدروژن در کنار هم قرار می گیرند و یونولیت را تولید می کنند.

 بلکه در پروسه تولید، یک آرایش مولکولی خاص نیاز است تا پیوندهای دوگانه میان استایرن شکل بگیرد. پیوندهای دوگانه بی شمار سبب واکنش دادن استایرن با هم می شود و یک زنجیره پلیمری ایجاد می شود. زنجیره پلیمری، تحت عنوان پلی استایرن شناخته شده است.


کاربردهای مهمی از یونولیت در حوزه های مختلف

اینکه تولید یونولیت با چه دستگاهی انجام می‌شود ، از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که هر چقدر برای تولید یونولیت از دستگاه های پیشرفته تر استفاده شود، کیفیت و خواص یونولیت بیشتر خواهد بود و این برای استفاده کنندگان از یونولیت بسیار مهم است.

یونولیت در انواع مختلف در کاربردهای گوناگون مثل ساختمان سازی، بسته بندی، ماکت سازی، انجام پروژه های فنی و مهندسی، ساخت نمونه از قطعات، تولید مبل شنی، تولید لوازم تحریر، ساخت ابزارهای آموزشی، تبلیغات شهری و ... به کار می رود. جایگزین کردن ماده دیگری به جای یونولیت بسیار دشوار است. زیرا تنها یونولیت است که می تواند خواص بی نظیری را از خود نشان دهد و انتظارات را برآورده کند.


تغییرات درون مولکولی یونولیت چگونه است؟

قبل از اینکه به مسئله تولید یونولیت با چه دستگاهی انجام می‌شود بپردازیم با تغییرات درون مولکولی یونولیت آشنا می شویم. مرحله اصلی در تولید یونولیت، شکسته شدن پیوند دوگانه استرن می باشد. آغازگر پلیمرسازی، عاملی است که برای شکست پیوند به کار می رود. بنزویل پراکسید، یکی از متداول ترین آغازگرها می باشد.

زمانی که پروسه بسپار آغاز می شود، بنزویل پراکسید، انرژی موردنیاز برای ادامه پروسه را رها کرده تا شرایط برای انجام واکنش های موردنظر آماده شود. یونولیت طی سه مرحله پیش از انبساط، تهویه و قالب سازی تولید می شود که هر یک مراحل تعیین کننده ای در ساخت یونولیت هستند. اینکه این مراحل با دقت و کیفیت بالا انجام شوند، بسیار مهم است. زیرا یونولیت تولیدی قرار است در کاربردهای گوناگونی به کار رود.


تولید یونولیت با چه دستگاهی انجام می‌شود و مهمترین دستگاه تولید یونولیت کدام است؟

در پروسه تولید یونولیت، دستگاه های گوناگونی به کار می روند. نخستین دستگاهی که بدین منظور به کار می رود، دستگاه بسته بندی است که برای بسته بندی و انتقال یونولیت ها به کار می رود. دستگاه هایی که در مرحله پیش انبساط به کار می روند، بسیار مهم است. این دستگاه به منظور مقاوم کردن پلیمرها و افزودن مواد مختلف به آن به کار می رود.


در ادامه تولید یونولیت از دستگاه های فرم زنی قالب ها استفاده می شود تا قالب های لازم ساخته شوند. در نهایت، ماشین قالب سازی به کار می رود که قالب ها را با زنجیرهای پلیمری پر می کند. یکی از مهمترین دستگاه های تولید یونولیت، دستگاه سیسنک سیلوی EPS می باشد که برای حمل مواد اولیه و تغذیه قالب زنی به کار می رود.


هر تولیدکننده ای با توجه به سازوکاری که برای تولید یونولیت درنظر می گیرد، ممکن است از دستگاه های گوناگونی برای تولید یونولیت استفاده کند. بنابراین در پاسخ به اینکه تولید یونولیت با چه دستگاهی انجام می‌شود ، می توان پاسخ های متفاوتی را ارائه داد. 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد