بررسی تفاوت‌ های کلیدی بین رک دیواری و رک ایستاده

در مقاله پیش رو به بررسی تفاوت‌ های کلیدی بین رک دیواری و رک ایستاده می پردازیم. این دو دستگاه در جهت نگهداری و مراقبت بهتر از تجهیزات شبکه به کار گرفته می شود.

در ساخت این دو دستگاه از علوم و فناوری های مختلفی استفاده می شود. آن ها از نظر تکنولوژی ساخت، فضای ذخیره‌ سازی، نوع طراحی و... تفاوت های بسیاری با یکدیگر دارند.

در ادامه به تفاوت‌ های اصلی این دو دستگاه با یکدیگر اشاره می کنیم، با ما همراه شوید.






در ابتدا مقاله بررسی تفاوت‌ های کلیدی بین رک دیواری و رک ایستاده، به معرفی این دو دستگاه می پردازیم. رک دیواری یکی از اجزای اساسی در سیستم ‌های ذخیره‌ سازی و نگهداری تجهیزات الکترونیکی است.


رک دیواری و مشخصات بارز آن

معمولاً از آن ها در محیط‌ هایی مانند؛ دیتا سنتر ها، اتاق ‌های سرور، ادارات و حتی خانه ‌ها استفاده می ‌شود. این محصول دارای ویژگی ‌ها و مشخصات مختلفی هستند. از جمله آن ها عبارتند از؛

·         ابعاد استاندارد

·         ساختار مناسب

·         طراحی کاربردی

·         قابلیت تهویه

·         مدیریت بهینه کابل ها

·         امکانات امنیتی


رک ایستاده و قابلیت های آن

در این بخش از مقاله بررسی تفاوت‌ های کلیدی بین رک دیواری و رک ایستاده، به معرفی رک های ایستاده می پردازیم. رک‌ های ایستاده نیز همانند رک‌ های دیواری جهت سازماندهی و مدیریت بهتر تجهیزات الکترونیکی به کار گرفته می شوند.

آن ها  نسبت به سایر رک های موجود در بازار بزرگ تر هستند. به همین دلیل به کمک آن، تجهیزات بیشتری در‌ فضای دیتا سنتر له نصب می رسد. این تجهیز تخصصی، امکانات متعددی در اختیار کاربران قرار می دهد.

اگر به دنبال یک فناوری نوین برای محافظت از تجهیزات شبکه هستید، رک های ایستاده بهترین راه حل پیش روی شما هستند. از جمله ویژگی های این محصول عبارتند از؛

1.  تطابق با استاندارد های جهانی

2.  ابعاد مناسب

3.  ساختار ایمن و مستحکم

4.  مجهز به سیستم های خنک کننده

5.  بهبود وضعیت فیزیکی شبکه

6.  امکانات امنیتی مناسب

7.  انعطاف پذیری مناسب

8.  نصب آسان


تفاوت های اصلی رک دیواری و ایستاده

بررسی تفاوت‌ های کلیدی بین رک دیواری و رک ایستاده تاثیر قابل توجهی در انتخاب شما دارد. رک ‌های دیواری و ایستاده هر دو نقش اساسی در سیستم ‌های ذخیره ‌سازی و نگهداری تجهیزات الکترونیکی بر عهد می گیرند. در زیر به برخی از تفاوت های آن دو با یکدیگر اشاره می کنیم؛

·        نوع نصب:

رک ‌های دیواری: این نوع رک‌ ها به وسیله پیچ و مهره‌ به دیوار یا ستون ‌ها متصل می‌شوند. آن ها، فضای کمتری از مجموعه را به خود اختصاص می دهند.

رک ‌های ایستاده: این محصول به طور مستقیم بر روی سطح زمین قرار می ‌گیرند. آن‌ ها نیاز به فضای خالی پیرامونی دارند. جهت نصب آن‌ ها باید فضای خاصی در نظر گرفته شود.

·        فضای مورد استفاده:

رک ‌های دیواری: معمولاً در فضا های محدود یا در مواقعی که فضای زمین محدود است، استفاده می ‌شوند.

رک‌ های ایستاده: این دسته از تجهیزات شبکه در فضا هایی با مساحت بزرگ ‌تر مانند؛ دیتا سنتر ها و اتاق ‌های سرور کاربرد دارند.

·        ارتفاع و ظاهر:

رک‌ دیواری: مقاله بررسی تفاوت‌ های کلیدی بین رک دیواری و رک ایستاده، این دو محصول را به شما معرفی می کنند. ارتفاع این رک کم است دارند و به دو صورت افقی یا عمودی نصب می شوند.

رک‌ ایستاده: ارتفاع آن ها بیشتر از نمونه قبلی است و تنها در حالت عمودی قابل نصب هستند‌. رک های ایستاده با استفاده از در های جلویی و پشتی، دسترسی به تجهیزات داخلی را آسان می کنند.

·        امکانات تهویه:

رک دیواری: بررسی تفاوت‌ های کلیدی بین رک دیواری و رک ایستاده، راهی برای شناخت بهتر این دو دستگاه می باشد. این محصول به دلیل محدودیت فضا، امکانات تهویه آن ضعیف است.

رک ایستاده: رک ‌های ایستاده مجهز به چندین سیستم تهویه هستند. این محصول به خوبی از پس زدودن هوای گرم به بیرون از دستگاه بر می آید.


سخن پایانی

بررسی تفاوت‌ های کلیدی بین رک دیواری و رک ایستاده معیاری مناسب برای انتخاب بهترین نوع این محصول است. در مجموعه اینترنتی آماد سیستم، انواع مختلفی از رک ها به فروش می رسد‌. با مراجعه به وب سایت ما به صورت اینترنتی، این محصول را سفارش دهید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد